Jakub - blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Martinka a Zub času

Martinka z Turca

Zub času je metalová skupina, ktorú netreba predstavovať. Tvorí ju Martinka z turca jej mama a  ich rodinná priateľka Danielka. Táto skupina vznikla v Extrémnych rodinách, pod vplyvom alkoholu, ich pesnička sa volá Zub času - Prvý zub.

Martinka z Turca je osobnosť, ktorá je veľmi známa z Farmár hľadá ženu  a Extrémne rodiny. Jej oblečenie je "štýlové" a taktiež sa vie pekne aj nafarbit. V tohtoročnej sérii Farmár hľadá ženu je pri mladom farmárovi Slavomírovi a chce  oňho bojovať.

Hneď v prvom diele tohtoročnej sérii Farmára  sa pobila s Lindou, jej sokyňou. Nepadli si do oka a mali veľa vyhrážok a došlo to aj do súboja. No Martinka je mocná a zbila lindu.

Snaží sa na Farme pracovať a keď brúsila kosu si takmer odrezala celý palec. Nechcela ísť ani ku doktorovi a Slavomír jej chcel zavolať sanitku, no ona ni.

"Ona bude robiť aj keby nemala nohy " povedala jedna  z jej sokýň, keď jej punkáč  hovoril nech nerobí.

Martinka z Turca si vraj našla frajera, ktorý je od nej o rok starší. Nikto tomu nemôže uveriť, ale ten pán tvrdí, ž je Matrinka fantastická.


Martinka a Zub času | stály odkaz

Komentáre

  1. a poviem ti nové porekadlo:
    Celý svet sa bojí Chucka Norrisa, Chuck Norris sa bojí Martinky z Turca!
    publikované: 27.10.2012 20:26:02 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014